Skuodo rajono Ylakių vaikų lopšelis-darželis
 

„Kalėdų belaukiant“ pasibaigus pirmai savaitei

Štai  ir prabėgo savaitė vykdant projektą „Kalėdų belaukiant“….Kiek daug nuveikėm, kiek daug atradom, kiek daug pajutom ir supratom….

Nykštukai dirbo iš peties, juk šventės artėja, o darbų dar visa galybė. Tad ir suskubo priminti vaikams, kad reikia rašyti laišką Kalėdų seneliui. Sekančią dieną nykštukai aplankydami grupes vaikams padalino kvietimus į filmą, o kitą dieną vaikų jau laukė Kalėdinis filmas, kuri žiūrėjome „Pabiručių“ grupėje. Po filmo visi drauge jį aptarėme ir pasidžiaugėme jog viskas baigėsi laimingai, žinoma, vaikų laukė prizai už aktyvų dalyvavimą veiklose.

Kitą dieną pasitikome sportiškai: nykštukai visas darželio grupes pakvietė į rytmetinę mankštą, kurią  visi drauge labai smagiai ir atlikome darželio koridoriuje taip prisijungdami prie darželyje vykdomo „Sveikatiados“ projekto – „Sportuojame kiekvieną dieną“.

Taip mūsų darželyje ir keliauja maža, Kalėdinė dvasia, kuri kviečia burtis drauge, padėti vienas kitam, pasidžiaugti mažais dalykais, o matant vaikų šypsenas – tai mums geriausia dovana ir paskata veikti tik pirmyn…

Mokytoja S. Jakštienė